vrijdag 7 februari 2014

Wat een stilte.

Zoals sommige van jullie al gemerkt zullen hebben is het erg stil op mijn blog, de reden daarvoor weet ik zelf ook niet goed. Het leek me leuk om in een blog te vertellen over mijn leven maar wil ik dat eigenlijk wel ? Wil ik mijn privé leven wel op het net delen met iedereen die het wilt lezen?
Daar moet ik nog even goed over na denken.

De afgelopen maanden zijn druk en spannend geweest, oa met een paar ziekenhuisonderzoeken in ons gezin.
Aan haken ben ik niet veel toegekomen, ik heb wel wat kleine dingetjes gemaakt maar ik ben bv nog steeds bezig met een omslagdoek GRRRR dat ding wil maar niet afkomen.Verder kwam vaak de vraag naar boven 'is dit het nu?' Een half jaar geleden ben ik 30 geworden en zou dit dan de gevreesde dertigers-dip zijn? Grote gup heeft het druk met zijn werk en kleine gup gaat gezellig naar school. En ik . . . ik loop 3x per dag van en naar school om kleine gup te halen, doe het huishouden en zorg dat het eten klaar staat. Op zich vind ik dat prima, wat dat betreft ben ik een echt huismus en vind ik niets fijner dan voor m'n gezin zorgen maar ik mis wel eens een uitdaging. Een punt om naar toe te leven, iets om naar uit te kijken. Volgens mij voelde grote gup dit een beetje aan want ik kreeg van hem het beste cadeau voor kerst dat ik me kon wensen; een nieuwe spiegelreflexcamera.
Fotograferen is een grote hobby van me en van kleins af aan heb ik al een camera. De eerste kreeg ik in groep 8 en sindsdien heb ik altijd een toestel bij me. Een aantal jaren gelden kocht ik mijn eerste DSLR, deed wat cursussen en workshops om het onder de knie te krijgen en ik was verkocht. Wat is echt kunnen fotograferen toch geweldig ! Maar gaandeweg wilde ik meer, meer dan dat mijn toestel me kon bieden. En in plaats van een goed gevoel bezorgde fotograferen me alleen maar een boel frustraties. Zowel ik als grote gup wilde graag een FullFrame DSLR maar dat is geen aankoop die je zo even doet (wij tenminste niet ;) ) Het fotograferen kwam op een laag pitje en ik richtte me op andere hobby's.
Totdat het kerst werd ! Er lagen zowaar 3 pakketjes voor mij onder de kerstboom WOW. Het bleek een Canon FullFrame DSLR te zijn, volgens mij kon ik alleen maar gillen van blijdschap.

De afgelopen maanden heb ik het fotograferen weer opgepakt, het is even wennen aan het toestel maar wat ben ik er blij mee. Kleine gup was natuurlijk mijn eerste model maar een paar weken geleden had ik m'n eerste echte fotoshoot met een lief meisje van bijna 1 jaar.
Ik ben me nu aan het oriënteren op wat ik wil gaan doen, welke richting wil ik op met fotografie en hoe zie ik dat voor me. Zou dit het dan zijn, heb ik mijn doel gevonden ? I sure hope so !


 Mijn eigen kleine guppie.

Het kleine fotomodelletje.


1 opmerking:

  1. Wat een gaaf cadeau en het zijn prachtige plaatjes! Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen