dinsdag 11 februari 2014

Genomineerd voor de Liebster Award.

Vorig jaar werd ik door Miranda genomineerd voor de Liebster Award, wat lief !

De Liebster Award is voor bloggers die minder dan 200 volgers hebben, zij beantwoorden dan 11 vragen en nomineren wederom 11 bloggers die niet zoveel volgers hebben. De tag gaat dan rond en zo krijgen bloggers die wat onbekender zijn wat meer aandacht.
Maar aangezien ik nog niet zo heel lang blog en dus ook nog niet zo heel veel bloggers ken geef ik hem niet 1 op 1 door aan andere bloggers. Ik zou het heel erg leuk vinden als mijn lezers dit zelf op hun blog zetten en dit dan even hier melden. op die manier is het een soort Spam Your Blog & Liebster in één.
Dan nu de vragen van Miranda:

-Is bloggen erg belangrijk voor je?
Ik heb een periode redelijk veel geblogd maar nu is het even stil geweest. Ik probeer erachter te komen welke kant ik op wil met bloggen.-Als je een miljoen euro mocht uitgeven, waaraan zou je dat dan doen en waarom?
Oef, dat is een moeilijke. Mijn droom is om naar Portugal te verhuizen, misschien zouden we serieus opzoek gaan naar een 2e huis in Portugal.
Als we toch besluiten in Nederland te blijven zou ik eens op vakantie gaan naar een belachelijk luxe resort met witte stranden en palmbomen. Ik zou een styliste inhuren en een hele nieuwe garderobe aanschaffen, ik zou de voor en achtertuin laten opknappen en 2 nieuwe auto's kopen.
Misschien zou ik wel ergens een leuk kantoorpand kopen. Grote gup heeft als hobby auto's detailen en een ruimte om een fotostudio te hebben lijkt mij wel erg leuk, zou leuk zijn om dat te kunnen combineren.
Verder zou ik een bedrag aan de school van mijn dochter geven en dan nog eens heel goed gaan nadenken wat we met de rest van het geld gaan doen (waarschijnlijk sparen). We hebben net ons huis laten verbouwen dus nu verhuizen is niet nodig maarja .... met een miljoen :D

-Waar haal je je inspiratie vandaan voor je blog?
Uit mijn dagelijkse leven en gebeurtenissen.

-Hoeveel tijd steek je in je blog?
Soms veel, soms weinig. Het is maar net in wat voor een bui ik ben.

-Wat is jouw favoriete eten en drinken?
Ik ben dol op eten en drinken WHOEHOE ! Een favoriet kiezen is dus moeilijk. Ik ben dol op sushi maar een lekkere stoofpot vind ik ook heerlijk!
Echt een favoriet drankje heb ik niet, ik hou van verse thee maar van een cappuccino kan ik ook genieten.

-Wat voor hobby's heb je nog meer?
Op dit moment staat fotograferen op 1. Daarnaast haak ik heel graag, dat is zo ontspannend om te doen. Achter de naaimachine heb ik al een tijdje niet gezeten maar zodra onze hobbykamer klaar is wil ik dat weer wat meer gaan doen. Koken is toch ook een grote hobby, ik vind het zo fijn om door kookboeken te bladeren of internet af te struinen naar lekkere recepten.
En ik weet niet of het een hobby is maar autorijden vind ik heel leuk om te doen.

-Heb je op dit moment bepaalde doelen die je graag wilt behalen? Zo ja welke?
Afvallen is een doel en ik zou graag een beter conditie willen hebben. Daarnaast hoop ik meer met mijn fotografie te kunnen gaan doen. En een jaarlijks terugkerend doel is een cursus Portugees gaan volgen, maar dat lukt me al jaren niet dus of dat een realistische doel voor me is weet ik niet ;) Het staat ergens op een lijstje.

-Zijn er dingen in het leven die jij als je de kans had anders zou doen dan dat je gedaan hebt?
Moeilijke vraag. Ik zou de grote beslissingen niet anders doen nu, ik ben blij met mijn leven. Ik ben grote gup al heel jonge leeftijd tegengekomen dus als ik toen iets anders had willen doen dan had ik niet dit leven gehad wat ik nu heb. Het enige dat ik me kan bedenken is dat toen we nog kindloos waren (en beide fulltime werkten) we vaker op vakantie hadden moeten gaan, meer van de wereld zien en dat we misschien wat beter op ons geld hadden moeten letten. Het geld vloog er toen uit terwijl we in een klein appartement woonden en geen kind hadden, het geld ging echt iedere maand op! Vooral aan stappen, eten en onzin hahahah.
Oja, misschien had ik beter ook m'n studie af moeten maken *oeps*.

-Ben jij een denker of een doener en waarom?
Een denker. Ik kan uren piekeren en over dingen nadenken.

-Wat is jouw slechtste eigenschap?
Mijn slechtste eigenschap; ik ben een opgever :( Als ik door heb dat iets me niet lukt dan kan ik nogal eens heel ongedisciplineerd opgeven. I'm a quitter.

-Zijn er nog dingen die jij in je leven graag zou willen doen?
Absoluut geen dingen zoals bungeejumpen of parachut springen IEUW!
Ik heb altijd gezegd dat ik nog wel eens paddo's wil eten  :) Maar of dat echt gaat gebeuren weet ik niet, waarschijnlijk niet hahahaha. Ik zou graag nog eens een cursus Portugees willen doen, dat staat al jaren op een lijstje. Maar eigenlijk wil ik gewoon genieten van het leven en ons gezin. Leuke dingen blijven doen en mooie herinneringen maken <3

2 opmerkingen:

  1. Leuk ingevuld! Maar paddo's eten? Geweldig! Dat hoor je niet vaak. Bungeejumpen en zo is ook totaal niets voor mij, ben veel te bang dat er iets mis gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb ooit gelezen dat je van paddo's super mooie hallucinaties kan krijgen, gekleurde lichtballen enzo hahaha. Dat moet toch mooi zijn om te zien :D

      Verwijderen