maandag 4 november 2013

Shoplog KreaDoe 2013

Afgelopen zondag ben ik samen met vriendin en buurvrouw Juffrouw Groen naar de KreaDoe in Utrecht geweest. Beide hebben we best wel wat hobby's en het leek ons leuk om eens lekker op deze beurs rond te snuffelen. Helaas was het vooral gericht op de kaartenmaaksters en de scrappers en dat is nu net een hobby die we niet beoefenen. Maar als dat wel je 'ding' is kun je hier met een gerust hart (en een volle portemonnee) heen, wat was er ongelooflijk veel te zien en te doen op dat gebied.

Gelukkig waren er nog meer standjes en hoefden we ons niet te vervelen. Er was een hele grote stand van EchtStudio en ook de kleinere haak&brei winkels waren vertegenwoordigd. Wat ik vooral erg leuk vond waren de vele stands met boeken. Hoe heerlijk is het door verschillende hobby boeken te bladeren en al die mooie spulletjes te zien. Daar krijg je meteen nieuwe inspiratie van.
Verder waren er nog stands voor het vilten, tekenen, decopatchen, taarten versieren, knoopjes & fournituren enzovoorts enzovoorts. Voor iedere hobby was er wel iets te vinden.

Ik zal hieronder laten zien wat mijn aankopen zijn geweest.Een aantal jaren gelden kocht ik een grote uil van piepschuim om te voorzien van DecoPatch, echter kon ik niet helemaal het juiste motiefje vinden die me mooi leek en dus bleef de uil staan. Pas kwam ik hem weer tegen en op de beurs vond ik dit leuke papiertje.
Binnenkort toch maar eens aan de uil beginnen dus.

 We hebben boven de eettafel een lamp hangen met een organza kap en aan de lampjes die daarin zitten wilde ik leuke kerstspulletjes hangen. Mijn eerste idee was om dat te gaan haken maar als we dan toch aan de DecoPatch zijn :D Dit is toch super leuk om tijdens een regenachtig weekend samen met m'n kleine guppie te maken.
Ik kocht dit leuke Drops magazine voor maar 1 euro, koopje toch?! Er staan zoveel leuke dingetjes in om voor kleine gup te maken dat ik deze niet kon laten liggen. Bij thuiskomst werd me meteen gevraagd of ik de slofjes wilde maken voor d'r. Volgend project is gevonden.

En deze mooie speld kon ik ook niet laten liggen. Deze zomer heb ik voor mezelf een mooie omslagdoek gehaakt en op deze manier blijft hij goed zitten.

De strijkapplicaties kan je op een t-shirt strijken en dan helemaal oppimpen met de bijgeleverde bandjes en knoopjes. Erg leuk voor op een shirtje voor kleine gup. De cupcakes zal ik gebruiken voor volgend jaar zomer en met de andere ga ik binnenkort aan de slag. 


 En bij hetzelfde winkeltje verkochten ze ook mooie knoopjes, kralen en hangertjes. Deze 3 knoopjes en 2 hangertjes vond ik erg schattig. Aangezien ik zelf nog strijkapplicaties heb liggen die ik ooit gekocht hebt en ook heel veel bandjes en lintjes in de kast heb, kan ik zelf leuk een shirtje versieren.

Zijn jullie op de KreaDoe geweest? Zoja, wat waren jullie aankopen en wat vinden jullie van de beurs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten