vrijdag 18 oktober 2013

Weekly quote #5

No matter how they toss the dise, it has to be
The only one for me is you, and you for me
So happy together.


Zingen jullie hem al? Zo'n vrolijk nummer en ook één van de nummer die werd gespeeld in het gemeentehuis toen grote gup en ik gingen trouwen. Nu alweer ruim 5 jaar geleden.

Morgen zijn manlief en ik 16 jaar samen . . .  16 jaar ! Holy F. Dat betekend dus dat ik al meer dan de helft van mijn leven met hem samen ben, ik was 14 en hij was bijna 19. Van een leien dakje ging het niet, wat zou jij doen als je  dochter van net 14 wordt opgehaald door een lange slungel in een auto, mijn ouders waren zacht gezegd 'not amused'. Maar ondank alles bleven we bij elkaar en nu 16 jaar later zijn we getrouwd en hebben een prachtige dochter, wie had dat gedacht.

Na al die tijd kunnen we nog steeds ontzettend lachen met elkaar en (spreek ik even voor mezelf ;) ) ben ik nog steeds blij met ons. 
Love you grote gup <3

Zo en nu genoeg van dat zoetsappige gedoe, als het goed is komt er zo een vreemde man langs om naar de keuken te kijken. Terug naar de orde van de dag ;)

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Nog helemaal verliefd ;-) Je romantische aard komt naar boven mama-guppie, dat ben ik niet van je gewend, hi, hi.

    BeantwoordenVerwijderen