vrijdag 11 oktober 2013

Weekly quote #4


Hebben jullie ook zo'n man die dit zegt? Die van mij namelijk wel, gisteren nog. We moesten de meterstanden doorgeven aan E.neco . . . oef. We konden het eigenlijk niet geloven maar we zijn echt belachelijk meer gaan verbruiken.
Naar de reden daarvan zijn we druk aan het zoeken, misschien toch de oude ketel die wel een keer aan vervanging toe is? Of misschien de verwarming op de kleine slaapkamer die niet uit kan? Of toch de vloerverwarming die we begin dit jaar hebben laten leggen?
Het zijn allemaal 'zou dat het zijn' vragen maar we weten het eigenlijk niet. We zijn dit jaar sowieso ruim 1 maand van huis geweest ivm de verbouwing maar na de verbouwing hebben er 2-3 weken enorme heaters staan draaien, dag en nacht om de boel droog te krijgen.

Waren we net zo goed bezig om bezuinigingen door te voeren nu mogen we, wat we maandelijks besparen, aan E.neco gaan geven. Dat voelt echt niet fijn.

Met een naar gevoel ging ik gisteravond naar de sportschool. Dit soort dingen blijven altijd aan me klagen maar gelukkig stond er een lieve man bij de deur met de woorden 'komt wel goed schatje'.

4 opmerkingen:

 1. Probeer je er maar bij neer te leggen. Het is helaas niet anders. Dit jaar wel beter opletten! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zo. En waarschijnlijk zullen we volgend jaar dan weer zakken in maandlasten (om het even positief te blijven zien haha)

   Verwijderen
 2. Zulke dingen zijn echt ontzettend balen!

  Heeft eneco niet toevallig een programmaatje waarbij je elke maand of week de meterstanden kan doorgeven, zodat je het in de gaten kunt houden en niet meer voor verrassingen komt te staan?
  (Ik denk dat het trouwens een combinatie is van alle dingen die je opnoemt... Dat tikt helaas behoorlijk aan :( )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend zeg, zijn altijd kosten waar je niet op zit te wachten. Wel grappig, toen vriendlief en ik nog niet bij elkaar woonden stuurde hij me dit ook vaak, en ook nu zegt hij dit regelmatig, komt wel goed schatje!

  BeantwoordenVerwijderen