woensdag 4 september 2013

Ze zijn er weer.

Gisteren moest ik even naar de Hema om een bestelling op te halen en naast de kassa stond een stelling met jawel . . . kruidnootjes ! En hoewel ik het ook eigenlijk een beetje te vroeg vind voor deze December lekkernij, ik kon het niet weerstaan om toch een zakje te kopen. Ze hadden nog geen truffelchcoladekruidnoten (all time favorite) maar gewone chocokruidnootjes zijn ook erg lekker.

Gisteravond hebben grote gup en ik onder het genot van een bakje suikerpinda's en chocokruidnoten De Allerslechtste Chauffeur van Nederland gekeken, wat een geweldig programma is dat. En wat vind je jezelf dan ineens goed kunnen autorijden hè.

Hebben jullie de eerste kruidnoten / pepernoten al op of wachten jullie tot de Decembermaand?5 opmerkingen:

 1. Hihi, ik heb gisteren nog een zakje chocoladekruidnoten bij de Albert Heijn gekocht! ^^ Zó lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze nog niet gezien, maar ik koop ze toch nog maar niet. Junior is toch al in alle staten omdat ie het geheim weet en ons nu de oren van het hoofd vraagt voor sinterklaas:) Dus die associatie houd ik nog even buiten de deur:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pepernoten, speculaas etc. vind ik echt bij donkere en koude dagen horen. Ik wacht dus nog even!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wacht ook nog even, ik ben al niet zo pepernoten snoeper, eigenlijk helemaal geen snoeper maar vind het voor de kinderen ook nog te vroeg. Zo richting November/December mogen ze hier pas zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er stond toevallig vanderweek in de krant een artikel over waarom ze zo vroeg zijn.... Vroeger hoorden kruidnoten alleen bij het sinterklaas-assortiment, maar uit onderzoek is gebleken dat veel mensen het tegenwoordig ook met de herfst associeren en dus wordt het nu ook in het herfst-assortiment gestopt. Maar dan zonder de sinterklaas-marketing erbij.

  Vond het wel interessant om te horen hoe de supermarkt redeneerde. Heb het zelf helaas niet gelezen, maar mijn man kwam ermee...

  BeantwoordenVerwijderen