woensdag 11 september 2013

Is het geen dotje?

De laatste dagen voelde ik me niet zo lekker en de zin om te bloggen was ver te zoeken, sorry. Maar de zin om te haken is er wel gebleven. Naast een paar grote dingen heb ik heel wat kleine dingetjes gemaakt. Oa een wintermuts voor kleine gup. Maar bij een nieuwe muts hoort ook een nieuwe jas (of hoort het andersom hihi) dus de zoektocht naar een bijpassende jas begon. Uiteindelijk heb ik via mplaats precies de jas gevonden zoals ik hem in gedachten had en aangezien het toch een schooljas wordt mag hij best van mplaats komen. De jas is onderweg maar zodra hij er is zal ik een foto plaatsen van de nieuwe muts en bijpassende jas.

En omdat guppie de laatste tijd dol is op uiltjes wilde ik graag een uiltje voor haar haken. Maar alle gratis patronen waren niet precies wat ik zocht. Via de blog van Matawi kwam ik op haar webshop en daar vond ik het uiltje zoals ik hem in gedachten had. Ik bestelde het patroon en ging aan de slag.

Toen guppie vanmorgen op school zat heb ik hem afgemaakt en is het geen dotje geworden? Ik vind hem zo schattig en ook kleine gup is er helemaal weg van. Ze wil graag ook een 'enorme uil' om in bed mee te kroelen, ai ik voel weer een project aankomen.1 opmerking: