donderdag 29 augustus 2013

Waar de haakverslaving mee begon.

Begin 2013 hebben wij ons huis grondig laten verbouwen. We gingen van beuken en koloniaals naar mooie lichte kleuren. Ook de salontafel moest eraan geloven. Weg met die donkere tafel en hallo mooie zandkleurige tafel. En op een tafel horen mooie onderzetters.
Mijn zoektocht begon maar ik kon niets naar mijn zin vinden.

Totdat ik op internet hele mooie gehaakte onderzetters tegenkwam. Ik was op slag verliefd. Maar hoe ging ik dit maken, ik heb nog nooit gehaakt. Op naar de hobbywinkel dan maar. Ik kwam thuis met een folder voor beginnend haaksters, 4 mooie kleurtjes die bij ons nieuwe interieur zouden passen en een haaknaald 3,5.

De ene mislukking na de andere kwam uit mijn handen. De ene was veel groter dan de vorige. Na heel wat gepruts had ik eindelijk iets gemaakt wat mijn goedkeuring kon wegdragen.
Op naar de volgende 11 want ik wilde er in totaal 12 maken.

En uiteindelijk was dit het eindresultaat.
Niet slecht voor zo'n eerste keer toch?

Hiermee is ook een nieuwe hobby ontstaan, I love haken !

1 opmerking:

 1. Hoi 'mama-guppie',

  Bedankt voor je reactie op mijn blog, ook maar eens op die van jou aan het buurten geweest, en wat een leuke haak-projectjes zie ik hier! Die onderzetters zien er erg gaaf uit, misschien dat ik de uitdaging ook wel aandurf...
  Tenminste, het kriebelt altijd wel om te freubelen, maar ik weet nooit wat. Haken lijkt erg leuk!
  Ik ga je blog zeker volgen, ben benieuwd naar jouw thuis-moeder ervaringen!

  Thuis Sparen

  BeantwoordenVerwijderen